Sărbătorind femeia si primăvara

Românii sărbătoresc venirea primăverii într-un mod unic la începutul lunii martie,  lună în care nu trebuie să îţi dispară  zâmbetul de pe faţă, în care trebuie să radiezi frumuseţe şi să împarţi acest sentiment de bine cu toata lumea din viaţa ta. Aşadar Viorel Ianc, preşedintele Asociaţiei Avram Iancu Beiuş o persoană caldă, vorbăreaţă şi deschisă , Gabriel Ojică și Nicolae Păcală din partea Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere Beiuș, au organizat o întrunire membrilor asociaţiei şi nu numai  în prima zi de martie a anului 2016 la restaurantul Mario din Beiuş.

La intrarea în restaurant doamnele şi domnişoarele au fost întâmpinate de organizatori cu flori, mărţisoare și versuri mai mult sau mai puțin consacrate,  spre bucuria şi încântarea acestora.

Câteva cuvinte și urări rostite de domnii mai sus menționați, alături de câteva povestiri nostime ale doamnei profesoare Elena Ojică ne-au introdus în atmosfera de sărbătoare.

4

Apoi a urmat distracţia: pe cinste…  mai ales că doamnele, mai numeroase ce-i drept şi poate un pic mai îndrăzneţe, i-au ridicat în scurtă vreme la dans pe eleganţii domni care nu s-au lăsat mai prejos.

Toţi cei adunaţi au sărbătorit cum se cuvine această zi specială. Câteva doamne distinse ne-au încântat cu diferite cântece de muzică populară și romanțe, alţii au depănat amintiri, trăind din plin atmosfera specială creată de momentul festiv, dar şi de semnificaţia acestuia.

Buna dispoziţie a oamenilor a ţinut  până seara când toată lumea s-a îndreptat mulţumită spre case, adăugând încă un eveniment reușit pe agenda asociației noastre.

3 2 1 6 5

Fie ca această primavară să ne aducă noi speranţe şi pace în suflet, gingăşie şi dragoste, putere şi multe realizări.

Cristina Gruie

Foto: Claudia Buran

 

 

Leave a Reply