Deschidere către Europa – cursul de limba engleză

Agenda Asociației Avram Iancu Beiuș se completează zi de zi cu activități interesante. Deschiderea către Europa – participarea la întâlniri de proiect în Spania și Bulgaria – a generat dorința de cunoaștere și posibilitate de exprimare într-o limbă de circulație internațională.

Astfel, în luna martie 2016, a demarat cursul de limba engleză pentru începători,  inițiat și susținut de profesor Diana Panda, membru al Asociației. Cursul se desfășoară în fiecare marți, ora 14.30, în sala 2 a Colegiului Național “Samuil Vulcan” Beiuș.

Inițiativa Dianei a prins contur, un număr important de doritori s-au prezentat și sunt interesați, participând la cursuri săptămână de săptămână, profesorii fiind în număr mai mare, dar și alți membri ai Asociației, de alte profesii, mai tineri sau cu ghiocei la tâmple…

col1col2

… sentiment interesant … după ani buni să ajungi înapoi în bancă, cu inerentele emoții de-o parte și de alta…. Diana, uitându-se la onorabilul auditoriu cu apăsarea momentului…, iar noi, săracii cursanți, cu garda jos, încercăm să acumulăm cât mai mult și mai ales corect.

 

 

Leave a Reply